top of page

Hvad er Zoneterapi

Zoneterapi er en holistisk nænsom, effektiv og naturlig behandlingsmetode, som i årtusinder i Østen og Amerika har været brugt til at bringe balance i krop og sind.

 

Zoneterapien har udviklet sig i Danmark siden midten af 1970'erne og er i dag en anerkendt behandlingsform, hvor man ved tryk på såkaldte reflekszoner under og på fødderne skaber cirkulation og energi.

book2.png
IMG_3897.jpg

Forebygger, styrker og balancerer

Vores krop er en sammensat organisme, så hvis den er i ubalance og noget ikke fungerer som det skal, kan der opstå smerter, træthed, utilpashed og egentlig sygdom.


Zoneterapi kan hjælpe til at genoprette kroppens egen balance.

Under og på fødderne findes et fuldstændigt kort over hele menneskekroppen.
Hver del af kroppen har en zone på fødderne som kaldes en reflekszone. Hvis der er ømhed i en reflekszone, hænger det ofte sammen med, at en del af kroppen ikke fungerer optimalt.

 

Ved at behandle de ømme reflekszoner med specielle trykkombinationer, kan zoneterapi behandling påvirke organerne til en bedre funktion, og dermed hjælpe kroppen til at søge efter en optimal balance eller med andre ord hjælpe kroppen til at helbrede sig selv.

 

Zoneterapi gør det ikke alene. Sundhed er en helhed, fordi, selvom behandlingen hjælper kroppen til en bedre balance, har livsforhold, omgivelser og ikke mindst kost samt vitaminer/mineraler en afgørende betydning for en god sundhedstilstand.

Zoneterapi har vist en positiv effekt ved:

ZoneTerapi.jpg
IMG_4201.jpg

Zoneterapi er godt for alle

Man behøver ikke fejle noget for at gå til zoneterapi.

 

Rigtig mange mennesker bruger zoneterapi som en forebyggende behandling for at opretholde en optimal sundhedstilstand og som ren velvære behandling.

 

Zoneterapi har ingen bivirkninger ….udover,

du kan blive afhængig.

Reaktioner efter behandlingen

Reaktionerne kan være forskellige. Enhver reaktion hænger sammen med en bedre balance og almentilstand.
Det er ikke muligt, helt at forudsige kroppens måde at reagere på, da reaktionerne er individuelle. Nogle typiske reaktioner kan være en eller flere af følgende:

 

  • Afslappethed, træthed og dyb søvn

  • Velbehag

  • Øget tarmfunktion, ændring i afførings mønster

  • Udskillelse af sekret gennem næse og svælg

  • Opblusning af gamle og nuværende symptomer

zone_edited.jpg
bottom of page