top of page

Carin Simonsen

RAB-Zoneterapeut og certificeret alfakinesiolog

Jeg er RAB godkendt Zoneterapeut, Allergibehandler, Certificeret Alfakinesiolog , Stresskonsulent, Sportszoneterapeut samt Fysiurgisk massør.

 

Jeg har tidligere arbejdet inden for HR i det private erhvervsliv og siden 2005 som selvstændig behandler. Jeg er gift og har to voksne drenge.

Det er meget vigtigt for mig at møde folk med empati og respekt, også de, der i starten kan være lidt skeptiske over for, hvad  den alternative behandling kan tilbyde.

Jeg gør mit bedste for, at mine behandlinger og besøget hos mig skal være positivt, imødekommende og givende.

RAB.jpg

Jeg er RAB godkendt behandler (Registreret Alternativ Behandler). Det vil sige et kvalitetsstempel på, at jeg opfylder Sundhedsstyrelsens krav til  uddannelse, efteruddannelse, etik og god klinisk praksis.

Loven er indført, for at sikre at du som bruger kan forvente en tryg og saglig behandling og information om behandlingen.

Jeg har tavshedspligt om alt, hvad jeg får kendskab til i forbindelse med din behandling og har som ZCD-zoneterapeut pligt til at føre journal over behandlingerne. Jeg er desuden omfattet af de nye regler inden for GDPR pr. 25. maj 2018.

Du skal derfor give skriftlig samtykke til journalføring, i form af din underskrift på en samtykkeerklæring ved første behandling.

 

Sundhedsforsikringer

Jeg rapporterer til Sygeforsikringen danmark, som giver 30% af egenudgiften ved 1. konsultation – dog max. 115 kr og  herefter  pr. behandling 75 kr – dog max. 600 kr pr. år samt flere sundheds forsikringer, så hør om din skulle være blandt dem.

Carin_Simonsen.jpg
Kontakt
Du kan finde mig her
bottom of page