top of page

Allergier og Allergi behandling

Er du én af de rigtig mange, der døjer med allergi og tager antihistaminer for at mindske generne?
 

Desværre fjerner medicinen kun symptomerne. Ikke allergien…den er der stadig.

iStock-493373408.jpg

Hvad er Allergi?

Allergi er en ubalance og en stress tilstand, hvor vores immunforsvar overreagerer på normalt harmløse stoffer (allergener. Det er kroppens måde at reagere på, når vi bliver udsat for noget, vores underbevidsthed opfatter som farligt.

 

Allergener kan være f.eks. pollen, dyrehår, støv eller fødevarer.

Der findes derfor mange forskellige allergener, kroppen kan reagere negativt på, og i nogle tilfælde kan det være lidt af et detektivarbejde at finde frem til dem alle.  Derfor kan det for nogle personer være nødvendigt med mere end én behandling for at opnå større livskvalitet uden allergi og uden brug af medicin.

Hvad er symptomer på Allergi?

iStock-482561024.jpg

Øjne:  Kløende, hævede, eller løber i vand
 

Næse: Snue, irriteret, løbende eller tilstoppet

Kløe: I ører, gane, hals eller hovedbund
 

Hud: Tørhed, nældefeber, eksem, mm

Mave: Smerter, oppustethed, diarré, forstoppelse

 

Kvalme, svimmelhed, hovedpine, træthed

Alfakinesiologi

Er du træt af altid at skulle være afhængig af antihistaminer og eller anden allergimedicin for at komme gennem hverdagen?
 

Så prøv en allergibehandling med alfakinesiologi. Det er et rigtig godt alternativ til allergimedicin, som kan have negative bivirkninger.

 

Behandlingen går i sin enkelthed ud på at fortælle underbevidstheden, at dette allergen ikke er farligt. Det gøres ved en speciel metode, der skaber forbindelse mellem bevidsthed og underbevidsthed. Når kroppen registrerer dette, vil symptomerne forsvinde.

Metoden er baseret på kinesiologisk testning, hvor vi bruger en muskel som sladrehank for de ting, som man som allergiker reagerer negativt på. Det er uden brug af medicin, virker hurtigt, er let at udføre og uden bivirkninger.

Candida

Candida Albicans er normalt en encellet gærsvamp, som er en naturlig del af menneskets tarmflora. Hvis mikrofloraen i tarmene bringes ud af balance pga. stress, alkohol, sukker, hvidt brød, antibiotika eller anden form for medicin, kan den skifte form og stofskifte, hvilket kan resultere i utætte tarme og sarte slimhinder.

Dermed er der risiko for, at der nemmere opstår allergi. 

 

Derfor bliver alle med allergi testet for Candida. Hvis der Candida i overvækst/udbrud anbefales det at få foretaget en individuelt tilpasset afbalancering samt en kostomlægning sammen med specielt sammensatte kosttilskud.

Læs mere om de forskellige allergier

birk.jpg

Birk

mand med mavesmerter.jpg

Candida

gras.jpg

Græs

gluten.png

Gluten

bynke.jpg

Bynke

eksem-1.jpg

Eksem/nældefeber

hund og katte.jpg

Dyr

støv.jpg

Husstøv

fødevare.jpg

Fødevarer

dreng%20der%20nyser_edited.jpg

Andre allergier

bottom of page