Allergibehandling

Har du allergi – f.eks. overfor pollen, støv, husdyr eller fødevarer?

Har du symptomer som kløe i næse og øjne, snue, oppustet mave, diarré, forstoppelse, eksemer, svimmelhed, hovedpine, tør hud, træthed eller andre symptomer på allergi?

Er du træt af  altid at skulle være afhængig af anti histaminer og anden allergimedicin for at komme gennem hverdagen?

Så skulle du prøve en allergibehandling. Det er et rigtig godt alternativ til allergimedicin, som har negative bivirkninger.

Allergi er den hurtigst voksende lidelse i den vestlige verden, og selvom der udvikles nye typer af medicin, så fjerner disse kun symptomerne. Ikke allergien…den er der stadig.

Allergi er en ubalance og en stress tilstand, hvor hjernen overreagerer på uskadelige indtryk som pollen, kæledyr eller sunde fødevarer.

Vores behandling går i sin enkelthed ud på at fortælle hjernen og underbevidstheden,  at dette allergen ikke er farligt. Det gøres ved en speciel metode, der skaber forbindelse mellem bevidsthed og underbevidsthed. Når kroppen registrerer dette, vil symptomerne forsvinde.

Metoden er  baseret på kinesiologisk testning, hvor vi bruger en muskel som sladrehank for de ting, der giver hjernen negativt sanseindtryk. Det er uden brug af medicin, virker hurtigt, er let at udføre og uden bivirkninger.

Der findes mange forskellige allergener, kroppen kan reagere negativt på, og i nogle tilfælde kan det være lidt af et detektivarbejde at finde frem til dem alle.  Derfor kan det for nogle personer  være nødvendigt med mere end én behandling for at opnå  større livskvalitet uden allergi og uden brug af medicin.

Rigtig mange mennesker lider desuden af dårlige slimhinder som regel forårsaget af en overvækst af gærsvampe, især af svampen Candida Albicans. Dette gælder i særlig grad allergikere. Derfor anbefaler vi alle allergikere at blive testet for Candida, og hvis de har en infektion at få foretaget en individuelt tilpasset afbalancering og en mindre kostomlægning sammen med specielt sammensat kosttilskud.

Hos Lautrup Zoneterapi & Allergibehandling har vi valgt at anvende produkter fra Forever Living Products, da disse produkter er af den højeste kvalitet inden for kosttilskud.