Om mig

Carin Simonsen

Jeg er RAB godkendt Zoneterapeut,  Allergibehandler, Certificeret Alfakinesiolog , Stresskonsulent, Sportszoneterapeut samt Fysiurgisk massør. Jeg har tidligere arbejdet inden for HR i det private erhvervsliv og de seneste 14 år som selvstændig behandler. Jeg er gift og har to voksne drenge.

Det er meget vigtigt for mig at møde folk med empati og respekt, også de, der i starten kan være lidt skeptiske over for, hvad  den alternative behandling kan tilbyde.

Jeg gør mit bedste for, at mine behandlinger og besøget hos mig skal være positivt, imødekommende og givende.

 

Kontakt:
Telefon: 22 82 85 04
E-mail : carin@LZA.dk

 

rab

Jeg er RAB godkendt behandler (Registreret Alternativ Behandler). Det vil sige et kvalitetsstempel på, at jeg opfylder Sundhedsstyrelsens krav til  uddannelse, efteruddannelse, etik og god klinisk praksis.

Loven er indført, for at sikre at du som bruger kan forvente en tryg og saglig behandling og information om behandlingen.

Jeg har tavshedspligt om alt, hvad jeg får kendskab til i forbindelse med din behandling og har som ZCD-zoneterapeut pligt til at føre journal over behandlingerne. Jeg er desuden omfattet af de nye regler inden for GDPR pr. 25. maj 2018.

Du skal derfor give skriftlig samtykke til journalføring, i form af din underskrift på en samtykkeerklæring ved første behandling.

 

Sundheds forsikringer

Jeg rapporterer til Sygeforsikringen danmark, som giver 30% af egenudgiften ved 1. konsultation – dog max. 115 kr og  herefter  pr. behandling 75 kr – dog max. 600 kr pr. år samt flere sundheds forsikringer, så hør om din skulle være blandt dem.